Ρούλα Πισπιρίγκου: “Η δίκη θα μετατραπεί σε ιατροδικαστικό ντέρμπι” – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 33χρονης

Την Παρασκευή -αν δεν υπάρξει ολιγοήμερη αναβολή- πρόκειται να παραδοθεί η κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσω υπομνήματος, για τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Αυτό ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα”. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και καλείται ως μόνη ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, είπε χαρακτηριστικά ότι “το σημείωμα θα περιλαμβάνει πλήρες ιστορικό της έγγαμης ζωής τους ζευγαριού από την αρχή έως σήμερα”.

Δίνοντας μία γεύση από την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί, ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι “το μόνο στοιχείο που παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια είναι το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα, όλα τα άλλα στοιχεία δείχνουν θάνατο από φυσικά αίτια” ενώ συμπλήρωσε “υπάρχουν ιατροδικαστές που διατυπώνουν διαφορετική επιστημονική άποψη από το νέο πόρισμα όμως δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους, γιατί δεν θέλουν τον διασυρμό”.

Από αυτές τις διαρροές, σύμφωνα με τον ίδιο, προκύπτει ότι τα επιστημονικά πορίσματα έρχονται σε αντίθεση με τις αρχικές εκθέσεις των ιατροδικαστών, ενώ δεν υπάρχει καμιά αναφορά στα προβλήματα υγείας που φέρονται να είχαν τα παιδιά, όπως προκύπτει από τα αρχικά πορίσματα.

“Δεν υπάρχουν επιστημονικές διαφωνίες για τα αίτια του θανάτου των παιδιών, ενώ η δίκη θα μετατραπεί σε ιατροδικαστικό ντέρμπι”, κατέληξε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ