Ρούλα Πισπιρίγκου: “Φως” στα επεισόδια με άλλες γυναίκες – “Έπειτα από 2 μήνες παρακολούθησης, την έσπασε στο ξύλο”

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου, την προσωπικότητά της και το πιθανό κίνητρο πίσω από την τραγωδία με τα τρία νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας, στην Πάτρα. Η μάνα των τριών παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους αιφνίδια μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών, βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Μαρτυρίες αποκαλύπτουν την εμμονή που φέρεται να είχε η 33χρονη με τον Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα, φέρεται να είχε φτάσει στο σημείο να επιτεθεί και να ξυλοκοπήσει μία άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο που έγινε σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα. Πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή αναφέρουν ότι η 33χρονη είχε μεταβεί στο κατάστημα και είχε επιτεθεί φραστικά σε υπάλληλο, παρουσία πολλών πελατών. Σύμφωνα με την εκπομπή, φέρεται να ζητούσε τον λόγο “γιατί προσέγγιζε τον σύζυγό της”.

Ένα δεύτερο επεισόδιο φέρεται να συνέβη σε καφετέρια, με αρνητική πρωταγωνίστρια την 33χρονη, και ένα τρίτο επεισόδιο, ήταν όταν τσακώθηκε με πρώην σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη. “Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί”, επισημάνθηκε στην εκπομπή.

Ο ΑΝΤ1 έφερε στο “φως” και την ανάρτηση μιας γυναίκας στο Twitter. Όπως επισημάνθηκε, μία φίλη της διατηρούσε σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη ενώ αυτός ήταν παντρεμένος με την 33χρονη. Σύμφωνα με πηγή, η κατηγορούμενη φέρεται να παρακολουθούσε την συγκεκριμένα κοπέλα επί δύο μήνες και τελικά να της επιτέθηκε άγρια.

“Ο Μ. είχε γκόμενα μια παλιά μου φιλενάδα που σπούδαζε στην Πάτρα, όσο ήταν παντρεμένος με τη Ρ. Όταν η Ρ. το έμαθε, της την έστησε ένα βράδυ μετά από 2 μήνες παρακολούθησης και την έσπασε στο ξύλο” έγραψε η γυναίκα στο twitter στις 14 Μαρτίου 2022, σύμφωνα με την εκπομπή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ