Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαπίστωσε αντιφάσεις στο πόρισμα για τους θανάτους Ίριδας-Μαλένας – Τι είπε ο δικηγόρος της

Πολλές αντιφάσεις στις ιατροδικαστικές εκθέσεις αλλά και στις καταθέσεις μαρτύρων διαπίστωσε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου στον φάκελο για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας όπως ανέφερε ο συνήγορος της Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μετά και την τετράωρη συνάντηση που είχε μαζί της στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Σημειώνεται ότι το πρωί οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών επέδωσαν στην Ρούλα Πισπιριγκου την παραγγελία των ανακριτών για τους δυο θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

«Πήραμε τη δικογραφία στα χέρια μας και μέσα στο φάκελο υπάρχουν πολλά αντιφατικά και αλληλοσυγκρουόμενα μεταξύ τους δεδομένα. Τα δεδομένα οδηγούν σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση, τα σημάδια στο πρόσωπο Μαλένας και Ίριδας είχαν χαρακτηριστεί από γιατρούς και ιατροδικαστές ότι προήλθαν μεταθανατίως ενώ τώρα είναι απορίας άξιο ότι στο πόρισμα Καρακούκη-Καλόγρηα αλλάζει ο χαρακτηρισμός των συγκεκριμένωνευρημάτων» ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για το πανάκι της Ίριδας ανέφερε πως «η ιατροδικαστής που το επισκόπησε και νεκροτόμησε το παιδί ανέφερε διαφορετικά συμπεράσματα από αυτά που αναφέρονται στο τωρινό πόρισμα». «Η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρεί πως όλη αυτή η έρευνα και ο θόρυβος είναι συνέπεια της απώλειας της Τζωρτζίνας» επεσήμανε ο ίδιος.

Η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου εμμένει στις αρχικές της θέσεις ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κακό στα παιδιά της, κάτι το οποίο θα καταθέσει και στο σημείωμα παροχής εξηγήσεων (ανωμοτί κατάθεση).

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ