Ρώμας: Η κ. Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει – ΒΙΝΤΕΟ

Για την υπόθεση του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

“Η υπουργός έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει. Η κ. Μενδώνη έχει παραιτηθεί αυτή τη στιγμή στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του Πολιτισμού. Στην πραγματικότητα έχει φύγει από το πόστο της και φαντάζομαι ότι είναι και τυπική η διαδικασία για να ζητήσει την παραίτησή της και ο Πρωθυπουργός. Φαντάζομαι. Διότι και την ίδια δεν τη συμφέρει πλέον να παραμένει εκεί ως σάκος του μποξ. Η Μενδώνη από την πρώτη στιγμή που μπήκε σε αυτό το πόστο ήταν σάκος του μποξ έτσι και αλλιώς”, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Ρώμας και πρόσθεσε:

“Αυτή η στιγμή είναι η λαμπρή στιγμή για να σπάσει αυτό το τεράστιο απόστημα. Ο Λιγνάδης είναι η κορυφή του παγόβουνου που από κάτω υπάρχει ένας βόρβορος. Δεν πρέπει να υποτιμούμε ούτε τις άλλες περιπτώσεις που έχουν βγει στο φως, ανθρώπων οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την αναγνωσιμότητα, το ταλέντο τους ή τη δύναμη που τους έδωσε το ταλέντο τους και καταχράστηκαν την εξουσία τους με τον αισχρότερο τρόπο. Αυτή η στιγμή, είναι η στιγμή να καθαρίσει ο τόπος από αυτό το πράγμα και να μπούνε κάποια πλαίσια δεοντολογίας που να προστατεύουν τα νέα παιδιά”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ