Ροκ στον βράχο της Σαντορίνης

Ροκ στον βράχο της Σαντορίνης

 

Ο μαύρος ηφαιστειακός βράχος της Σαντορίνης έδωσε το όνομα του σε ένα ελληνικό στούντιο ηχογράφησης το οποίο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο γνωστά του κόσμου. Καλλιτέχνες με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων στο ενεργητικό τους κλείνουν τα Black Rock Studios για να εμπνευστούν από το μαγευτικό τοπίο στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης και να ηχογραφήσουν τη μουσική τους.

Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα , το τραγούδι Counting Stars των Αμερικανών One Republic ανέβηκε στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ, κάτι που είναι πρωτοφανές για ηχογράφηση που γίνεται στην Ελλάδα. Το τραγούδι ανέβηκε επίσης στη κορυφή των τσαρτ στον Καναδά, στη Φιλανδία, στη Σλοβακία, στο Ισραήλ και στην Πολωνία, ενώ έφτασε κα μέχρι νούμερο δύο των αμερικανικών τσαρτ.

To Counting Stars, μπήκε στο τοπ 10 άλλων χωρών, ενώ το βιντεοκλίπ του έχει παίξει στο Youtube περίπου 400 εκατομμύρια φορές. Σε λίγες ημέρες μάλιστα, η ομάδα του Black Rock θα παραλάβει τιμητική πλακέτα για τις πωλήσεις των One Republic, οι οποίες έφτασαν τα 8 εκατομμυρια.

 

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ