Ρόδος: Συνελήφθη 20χρονος Γερμανός για εμπρησμό – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 20χρονο Γερμανό που συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/08) από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, για εμπρησμό.

Ο 20χρονος έβαλε φωτιά σε καλαμιές, έγινε αντιληπτός από προσωπικό του ξενοδοχείου, που τον παρέδωσε στους άνδρες της Πυροσβεστικής, οι όποιοι με την σειρά τους έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος για την κατάσβεση της φωτιάς, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr.

Σήμερα το πρωί της Δευτέρας, ο 20χρονος Γερμανός οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών που τον παρέπεμψε σε δίκη ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου καθώς από την προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο νεαρός τουρίστας ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, την στιγμή που συνελήφθη, είχε προβεί σε αντίστοιχα αδικήματα και στη Γερμανία.

Πιθανολογείται ότι ο ίδιος δράστης ευθύνεται και για ακόμη ένα περιστατικό φωτιάς που εκδηλώθηκε στην ίδια περιοχή την προηγούμενη μέρα.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήρθε στο νησί μετά τις πυρκαγιές γιατί βρήκε φθηνά εισιτήρια, ότι μικρός του άρεσε να παίζει με αναπτήρες και ότι είχε βάλει φωτιά στην Γερμανία και ότι η φωτιά στο ξενοδοχείο προέκυψε από στύλο της ΔΕΗ και ότι ο ίδιος έσπευσε να την σβήσει με τα πόδια του και ότι παρεξηγήθηκε η κίνηση του αυτή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ