Ρόδος: Σοκάρει η μαρτυρία εγκύου για τον “άρρωστο” γυναικολόγο – Ρεσιτάλ χυδαιότητας

Ο κατάλογος του γυναικολόγου της Ρόδου μακραίνει συνεχώς με νέα περιστατικά που καταδεικνύουν την αρρωστημένη δράση του και ήδη οι επίσημες καταγγελίες έχουν φτάσει τις δέκα.  Η τελευταία περίπτωση κακοποίησης που έγινε γνωστή συνέβη το 2015 και προκαλεί σοκ καθώς η 28χρονη τότε γυναίκα ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος. Η γυναίκα ήταν χωρισμένη και με οικονομικά προβλήματα και επισκέφτηκε τον συγκεκριμένο γυναικολόγο μαιευτήρα στο δημόσιο νοσοκομείο.

Όπως κατήγγειλε κατά τη διάρκεια της εξέτασης υπερήχων του είπε ότι πονά και τον ρώτησε γιατί την εξετάζει με αυτόν τον τρόπο. Εκείνος όμως της απάντησε “χαλάρωσε, μη σφίγγεσαι και μη φωνάζεις μας ακούνε απέξω”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατική”, γρήγορα αντιλήφθηκε έκπληκτη ότι ο γιατρός κινούσε ρυθμικά το μηχάνημα υπερήχων μέσα στον κόλπο της ενώ αισθάνθηκε με το πόδι της το οποίο ο γιατρός είχε βάλει ανάμεσα στα δικά του, ότι το μόριό του βρισκόταν σε στύση.

Νιώθοντας τρομερή αμηχανία η κοπέλα ισχυρίζεται ότι τράβηξε το πόδι της και το ίσιωσε αλλά εκείνος το ξανατράβηξε πίσω και της είπε απότομα “το πόδι σου θα μείνει εκεί για να μπορώ να κάνω την εξέταση, κατάλαβες;”.

Τελειώνοντας η μαρτυρική εξέταση ο γυναικολόγος της ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν είχε φέρει τις προηγούμενες εξετάσεις μαζί της. Εκείνη του είπε ντροπιασμένη ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τις κάνει και τότε σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας αυτός άρπαξε την ευκαιρία: “Σηκώνεται από το γραφείο του και μου λέει ‘μην κλαις βρε, έλα να σε κάνω μια αγκαλιά’. Σηκώνομαι και καθώς περνάει τα χέρια του κάτω από τη μέση μου μου πιάνει με τις δύο παλάμες του τα οπίσθιά μου και με πιέζει πάνω του φιλώντας με ταυτόχρονα στο λαιμό και ένιωθα το μόριό του σε στύση πάνω μου. Τον έσπρωξα με όλη μου τη δύναμη και άρχισα να φωνάζω ‘είσαι και πολύ ανώμαλος’ και να τρέχω στον διάδρομο με την κοιλιά φουσκωμένη για να φύγω, κλαίγοντας φοβισμένη”.

Από τη στιγμή που έγιναν γνωστές οι πρώτες καταγγελίες η διοίκηση του νοσοκομείου έδωσε υποχρεωτική άδεια στον συγκεκριμένο γιατρό και τον απομάκρυνε από τη θέση του ώσπου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.