Ρόδος: Πνευμονικό οίδημα έδειξε το πόρισμα για την 24χρονη που πέθανε στο πάρτι γενεθλίων της

Πνευμονικό οίδημα δείχνει το πόρισμα του προϊσταμένου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσου, για τον θάνατο της 24χρονης, η οποία κατέρρευσε την ώρα που γιόρταζε τα γενέθλιά της με τους φίλους της.

Τραγωδία στην Ρόδο: 24χρονη πέθανε στο πάρτι γενεθλίων της

Σύμφωνα με πληροφορίες του star, όπως προκύπτει από το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος της 24χρονης οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα και πλέον διερευνάται η αιτία που το προκάλεσε..

Όπως είναι γνωστό, η άτυχη κοπέλα πήγε με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Γενναδίου, όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές. Θέλησε μάλιστα να κάνει ένα πάρτι για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, αλλά και το γεγονός ότι πήρε το πτυχίο της.

Την ώρα που διασκέδαζαν όλοι μαζί σηκώθηκε για να πάει να παίξει πιάνο. Ωστόσο, η 24χρονη ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων της. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο Γενναδίου.

Στο ξενοδοχείο έσπευσε γιατρός, ο οποίος ξεκίνησε αμέσως να κάνει ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια έφτασε και το ασθενοφόρο. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, η νεαρή γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ