Ρόδος: «Ο γιος του χτυπιόταν όταν τον βρήκε δεμένο…»

Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ταξίδεψε στην Ρόδο και συγκεκριμένα στην παλιά πόλη προκειμένου να ερευνήσει την στυγερή δολοφονία του άτυχου οικογενειάρχη

Από την γραφική γειτονιά όπου διαπράχθηκε το φονικό, γείτονες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής. «Εάν ήταν νύχτα που να ακούσουμε που ήταν όλα κλειστά. Όποιος ήταν πάντως, δεν ήταν μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά μία γειτόνισσα, ενώ ένας άνδρας που μένει στο διπλανό σπίτι, είπε: «Ήμουν σπίτι μου εκείνο το βράδυ. Δεν άκουσα τίποτα και αυτό παραξένεψε κι εμένα».

Ο φίλος του θύματος και επί χρόνια γείτονάς του, αντίκρυσε το αποτρόπαιο θέαμα όταν μπήκε στο σπίτι: «Το παιδί του, ο Βαγγέλης που τον βρήκε, χτυπιόταν… Με φωνάζει, μπαίνω μέσα και βλέπω τον πατέρα του δεμένο στο πάτωμα, σκεπασμένο. Ο άνθρωπος δεν πείραζε κουνούπι, βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη, ήταν γενικά φιλήσυχος».

Αναφέρθηκε και στην ξεκλείδωτη πόρτα του σπιτιού, αλλά και στο πορτοφόλι του θύματος που βρήκε ένας φίλος του: «Η πόρτα του σπιτιού του ήταν ξεκλείδωτη και στο δικό μου σπίτι κοιμόμαστε με ανοιχτές τις πόρτες, δεν έχουμε τέτοιο φόβο. Το πορτοφόλι του βρέθηκε πεταμένο πολύ πιο μακριά από το σπίτι. Το βρήκε ένας φίλος».

Η κάμερα της εκπομπής ακολούθησε την πιθανή διαδρομή που μπορεί να διένυσε ο δράστης και βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πορτοφόλι με τις κάρτες του σχεδόν πέντε ημέρες μετά το φονικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ