Ρόδος: Ο 23χρονος δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη καταδικάστηκε για τροχαίο που προκάλεσε

Καταδικάστηκε σήμερα για τροχαίο ατύχημα που είχε προκαλέσει στη Ρόδο, ο ένας εκ των δύο δραστών της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Ο λόγος για τον 23χρονο Ε.Κ., ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου του επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με 3ετή αναστολή.

Καρδίτσα: Ισχαιμία του μυοκαρδίου «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή

Το τροχαίο συνέβη το απόγευμα της 08/06/2018 εντός του οικισμού Πεύκων Λινδίων. Ο αθλητής της πάλης Χρήστος Κελετζιάν κινείτο με την βέσπα του με κατεύθυνση από Ε.0 Λάρδου- Λίνδου προς τους Πεύκους, όταν συγκρούστηκε μετωπικά με μια μηχανή μάρκας Yamaha, οδηγός της οποίας ήταν ο 23χρονος.

Αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός της βέσπας να πέσει, να σπάσει και τα δύο ζυγωματικά του προσώπου του και να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα, όπου υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να του τοποθετηθούν λάμες τιτανίου.

Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος: Ο μακροβιότερος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Τι δηλώνει

Στον 23χρονο αποδίδεται ότι δεν επέδειξε τη δέουσα σύνεση κατά την οδήγηση, δεν είχε διαρκώς τεταμένη την προσοχή του, ούτε είχε τον πλήρη έλεγχο του οχήματός του ρυθμίζοντας την ταχύτητα αυτού με βάση τις επικρατούσες συνθήκες της οδού, οδηγούσε δε τη μοτοσυκλέτα του στην μία ρόδα («σούζα»), με συνέπεια να συγκρουστεί με το κανονικώς κινούμενο, σε αντίθετη κατεύθυνση επί της ανωτέρω οδού, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Χρήστος-Χράντ Κελετζιάν.

Ο αθλητής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις χωρίς να έχει προσδιοριστεί η επάνοδός του, χάνοντας και ένα συμβόλαιο που αφορά σε αθλητικές επιδείξεις στο Λος Αντζελες, το οποίο θα του απέφερε ένα σεβαστό ποσό.

Μπέσσυ Αργυράκη: Η απάντηση σε όσους αντέδρασαν με τις δηλώσεις της για το σεξ στο αεροπλάνο

Εξεταζόμενος ενώπιον του δικαστηρίου ο αθλητής κατέστησε σαφές ότι ο κατηγορούμενος τον χτύπησε ενώ το δίκυκλο του βρισκόταν σε θέση «σούζας», ενώ επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο ατύχημα όχι μόνο κλόνισε την υγεία του, αλλά και του κόστισε στην πορεία του στο άθλημα.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος λίγο συνέφερε στη δίκη καθώς δεν… θυμόταν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Δημοκρατική, ο κατηγορούμενος θυμήθηκε ότι το όχημα του δεν βρισκόταν σε θέση «σούζας» και ότι δεν φορούσε κράνος, ενώ πιθανολόγησε ότι ούτε και ο αθλητής φορούσε κράνος.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ