Ρόδος: «Μου είπε ο γιος μου “μάνα τον φάγανε”» – Μαρτυρία σοκ από τη σύζυγο του θύματος

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησαν η σύζυγος και ο ένας από τους δύο γιους του άτυχου άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στη Μεσαιωνική πόλη στην Ρόδο, δεμένος και καλυμμένος με μία κουβέρτα.

«Τον βασάνισαν άσχημα τον άνδρα μου, ήταν αποτρόπαιο αυτό που του έκαναν. Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν στη δουλειά και με πήρε ο γιος μου ο Βαγγέλης τηλέφωνο και μου είπε “τον μπαμπά τον φάγανε”. Δεν είχα καρδιά να αντικρίσω αυτό το θέαμα, δεν ήρθα καν στο σπίτι. Εγώ ακόμα δεν το πιστεύω, περιμένω πως θα ανοίξει η πόρτα και θα έρθει να με βρει», ανέφερε η σύζυγος του θύματος εμφανώς συγκινημένη.

Η ίδια μίλησε για τη γνωριμία τους, αλλά και για την σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια: «Όταν τον γνώρισα ήμουν 16 χρόνων και εκείνος 27. Ήρθα από την Κάλυμνο και κλεφτήκαμε. Ήταν πάρα πολύ καλός με τα παιδιά μας και πολύ δουλευταράς. Από την αστυνομία με ρωτούσαν συνέχεια για τον γιο μου τον Βαγγέλη, επειδή τον βρήκε νεκρό. Παρακαλώ πολύ όποιον ξέρει κάτι, να καλέσει στην εκπομπή σας για να λυθεί το μυστήριο και να ησυχάσει η ψυχούλα του».

Μη θέλοντας να αποκαλύψει το πρόσωπό του, στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ένας από τους γιους του, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας: «Αυτός που το έκανε ήταν δαίμονας, δεν ήταν άνθρωπος, δεν είχε ψυχή. Αν ήμουνα στο σπίτι, θα τους αποκεφάλιζα χωρίς δεύτερη σκέψη. Με τον πατέρα μου είχαμε μία σχέση αγάπης και μίσους. Τελευταία φορά τον είδα λίγες ημέρες πριν τον σκοτώσουν. Ήθελα να έρθω να μείνω μαζί του, αλλά εκείνος δεν ήθελε. Άξιζε να τον σκοτώσουν σαν σκυλί; Να βρεθούν οι δολοφόνοι και να πληρώσουν γι’ αυτό που έκαναν», είπε συναισθηματικά φορτισμένος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ