Ρόδος: Με μηνύσεις απειλεί ο γυναικολόγος για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Φειδωλός σε απαντήσεις – εξηγήσεις για τα όσα καταγγέλλουν εις βάρος του 3 γυναίκες που δηλώνουν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων, ήταν την Πέμπτη ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου ο γυναικολόγος – μαιευτήρας.

Συγκεκριμένα αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από τις φερόμενες ως θύματα, δήλωσε ότι δεν τις θυμάται καν αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι τα όσα εξιστορούνται αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους επιφυλασσόμενος μάλιστα να τις καταμηνύσει.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής του, κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής πρόκειται σήμερα Παρασκευή να τον συνοδέψουν εκ νέου ενώπιον του Πταισματοδίκη για να εξεταστεί για ακόμη 5 μηνύσεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ακολουθήσει την ίδια τακτική. Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η εξέτασή του γι’ ακόμη 12 μηνύσεις που έχουν ενσωματωθεί σε μια τρίτη δικογραφία.

Συνολικά, έχουν ασκηθεί εις βάρος του 20 μηνύσεις με την τελευταία από μια 25χρονη ημεδαπή, με καταγωγή από την Λέσβο, που διαμένει στην Ολλανδία και προσωρινά στο παρελθόν στην Ρόδο, μέσω της πρεσβείας της χώρας μας, στην Ολλανδία.

Κινήθηκε η διαδικασία δικαστικής συνδρομής και η αναφορά συσχετίστηκε με τις 19 μηνύσεις που έχουν υποβάλει οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής, Εύη Αρνιθενού και Μύριαμ Τομαρά.

Πηγή: Dimokratiki.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.