Ρόδος: Εξελίξεις στην υπόθεση της 8χρονης – Η κατάθεση “κλειδί” και οι πληροφορίες για ανατροπή

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της 8χρονης, που φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού στη Ρόδο. Οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της έρευνας, ενώ αύριο, Τρίτη, αναμένεται να καταθέσει και ένα πρόσωπο “κλειδί”.

Ρόδος: Αύριο η κατάθεση προσώπου-“κλειδί”

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η υπόθεση αναμένεται να πάρει νέα τροπή. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο άνθρωπος που θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της ασφάλειας Ρόδου, είναι ένα πρόσωπο, από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού και, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, γνωρίζει λεπτομέρειες για την υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι το πρόσωπο αυτό αναμένεται να δώσει πολύ σημαντικά στοιχεία, τα οποία ενδεχομένως να ανατρέψουν τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Η 8χρονη εξετάστηκε εκ νέου από τον ιατροδικαστή, παρουσία γυναικολόγου και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δίνονται απαντήσεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο. Η εισαγγελία έχει ενημερωθεί για όλα τα ευρήματα. Σημειώνεται ότι ο παππούς της 8χρονης έχει μιλήσει για πλεκτάνη και για μία στημένη ιστορία.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ