Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο: Άνω των 35.000 ευρώ η λεία των δραστών – Οι τελευταίες πληροφορίες

Ρολόγια και κοσμήματα αξίας άνω των 35.000 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν από το κοσμηματοπωλείο επί της Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη οι δράστες, κατά την κινηματογραφική διάρρηξη που διέπραξαν με τη μέθοδο του ριφιφί. Συγκεκριμένα μπήκαν στο κατάστημα αφού άνοιξαν τρύπα στον τοίχο του διπλανού, εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Θεσσαλονίκη: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο – Άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν

Προκάλεσαν μάλιστα και μεγάλες υλικές ζημιές, με τους ιδιοκτήτες να είναι σοκαρισμένοι.

Το ριφιφί συνέβη μετά τη μία τα ξημερώματα, με τους δράστες να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους, αφού δεν φαίνεται να συνάντησαν εμπόδιο στο έργο τους, μέχρι να φτάσουν στον τοίχο που τρύπησαν, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, grtimes.gr.

ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη

Κι αυτό γιατί, η πόρτα του διπλανού, εγκαταλελειμμένου καταστήματος που βρίσκεται επίσης επί της Εγνατίας, ήταν ορθάνοιχτη. Το κατάστημα αυτό είναι ξενοίκιαστο εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια, ενώ μέχρι τότε ήταν φούρνος.

Κοντά του, ωστόσο, βρίσκεται η επίσης εγκαταλελειμμένη στοά Κολόμβου, με την οποία συνδέονται.

Οι «ποντικοί», λοιπόν, δεν αποκλείεται να μπήκαν στο εγκαταλελειμμένο κατάστημα και από τη Στοά Κολόμβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρίσκεται κοντά στα ίχνη των δραστών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι «τη δουλειά» έκανε τουλάχιστον ένας δράστης, ενώ έξω από το κατάστημα τον περίμενε τουλάχιστον ακόμη ένας με αυτοκίνητο, ως «τσιλιαδόρος», ο οποίος μάλιστα εθεάθη από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, αλλά πρόλαβε και «έγινε καπνός».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ