Ρέθυμνο: Τραυμάτισε 20χρονη με το αυτοκίνητο του και την εγκατέλειψε

Με νάρθηκα και ραγισμένο πόδι επέστρεψε σπίτι της στο Ρέθυμνο τα ξημερώματα Παρασκευής, η 20χρονη που χτυπήθηκε από ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος την εγκατέλειψε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» τόνισε: «Το είδε ότι δεν με σκότωσε θα μπορούσε να σταματήσει να μου πει “είσαι καλά; θες βοήθεια; Να καλέσω ασθενοφόρο τίποτα;”» Αντ’ αυτού ο οδηγός και μάλιστα νεαρής ηλικίας ανέκτησε ταχύτητα και χασκογελώντας τράπηκε σε φυγή.

«Τα παιδιά που το έκαναν αυτό ήταν νέα. Στην ηλικία μου. Κοίταξα τον συνοδηγό του φευγαλέα και εκείνος γέλαγε σαν να μην είχαν καταλάβει τι είχαν κάνει» περιγράφει το θύμα.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα Παρασκευής στον παραλιακό δρόμο του Ρεθύμνου. Ο δρόμος έσφυζε από ζωή και η 20χρονη φοιτήτρια με την παρέα της αποχωρούσαν από νυχτερινό μαγαζί, που διασκέδαζαν. «Αυτός πήγε να στρίψει καθόταν πλάτη στο δρόμο. Τον βλέπω να με πατάει από τον αστράγαλο στη φτέρνα αλλά καβάλησε και τη γάμπα. Το ανατριχιαστικό ήταν ότι ένιωσα τη ρόδα να ανεβοκατεβαίνει στη γάμπα μου. Πόνεσε πάρα πολύ» αποκαλύπτει.

Όπως τονίζει η 20χρονη, ο οδηγός κατάφερε να στρίψει στο στενό χωρίς να προλάβει κανείς να δει τις πινακίδες του: «Έδωσα την κατάθεση μου, δήλωσα και 3 φίλους μου ως μάρτυρες. Ευελπιστώ ότι θα δείξουν κάτι και οι κάμερες από τα γειτονικά μαγαζιά».

Το σκουρόχρωμο αμάξι εξαφανίστηκε, ενώ στο σημείο επικράτησε πανικός. Η 20χρονη φοιτήτρια τελικά κάλεσε ταξί για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο: «Μου έχουν βάλει νάρθηκα για μερικές εβδομάδες. Κάνω αντιπηκτικές ενέσεις στην κοιλιά κάθε μέρα. Δεν είναι ευχάριστη εμπειρία» δηλώνει η 20χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ