Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 68χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 68χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του, στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Μετά την απολογία του ηλικιωμένου, ανακριτής και εισαγγελέας του έδειξαν τον δρόμο για τη φυλακή, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Υπενθυμίζεται ότι ο 68χρονος παππούς κατηγορείται για βιασμό και για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης της ανήλικης

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η ανήλικη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας της φλέβες της, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Εκεί, ένιωσε ασφάλεια και άνοιξε την καρδιά της σε μία νοσηλεύτρια, στην οποία περιέγραψε τα όσα φρικτά βίωνε στα χέρια του παππού της. Τις ίδιες περιγραφές έκανε στη συνέχεια και στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία, έπεσε για πρώτη φορά θύμα βιασμού από τον παππού της σε ηλικία 5 ή 6 χρονών. Έκτοτε, ο παππούς της την προσέγγιζε αρκετά συχνά για να ικανοποιεί τις άρρωστες ορέξεις του.

Περιέγραψε, δε, ότι μία φορά ο 68χρονος επιχείρησε να την βιάσει αλλά μπήκε ο αδελφός της στο σπίτι με αποτέλεσμα να ανατραπεί ο φρικτός σχεδιασμός του ηλικιωμένου.

Πηγή ΦΩΤΟ: ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ