Ρέθυμνο: Παραδόθηκε ο 75χρονος που πυροβόλησε άνδρα σε βίλα

Παραδόθηκε ο άνδρας ηλικίας 75 ετών, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε 55χρονο, στο Ρέθυμνο, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Ο 75χρονος, δίνει αυτή τη στιγμή κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πίσω από το περιστατικό κρύβονται κτηματικές διαφορές.

Υπενθυμίζεται πως προκλήθηκε αναστάτωση το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Μαΐου έπειτα από πυροβολισμό που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα κοντά σε βίλα, στην περιοχή Τρία Μοναστήρια.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, o 75χρονος φέρεται να πυροβόλησε τον 55χρονο, τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, αρχικά υπήρξε μία διένεξη μεταξύ των δύο, ακολούθησε καυγάς, ο οποίος κατέληξε στον πυροβολισμό του ενός εκ των δύο ανδρών από το Ρέθυμνο. Το επεισόδιο έγινε κοντά σε μια βίλα στην περιοχή Τρία Μοναστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ ύστερα από μερικές ώρες, ο 75χρονος τον οποίον αναζητούσαν οι Αρχές,  τελικά παραδόθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ