Ρέθυμνο: Αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» σε παράθυρο παιδικού δωματίου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα (5/6) στο Ρέθυμνο, όταν αδέσποτη σφαίρα χτύπησε στο τζάμι παιδικού δωματίου. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας,  όταν ακούστηκε ο κρότος από τη σφαίρα που χτύπησε το παράθυρο. Η μαθήτρια πίστεψε ότι πρόκειται για πέτρα που έριξε κάποιος. Ωστόσο, σύμφωνα με το rethemnosnews, το πρωί της Τρίτης βλέποντας την τρύπα στο τζάμι διαπίστωσε ότι ο κρότος που άκουσε το προηγούμενο βράδυ ήταν από σφαίρα και έντρομη ειδοποίησε την μητέρα της. Η αδέσποτη σφαίρα πραγματικά από θαύμα δεν χτύπησε κάποιον που θα μπορούσε να βρίσκεται μπροστά στο παράθυρο ή στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ωστόσο -όπως έγινε γνωστό – κανένα γλέντι δεν έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή.

«Ρέθυμνο. Η πόλη που μια σφαίρα μπορεί να πετύχει εσένα ή το παιδί σου μέσα στο σπίτι σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έχω αηδιάσει, το σιχάθηκα πια», ανέφερε η μητέρα του κοριτσιού, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί σε περιοχές της Κρήτης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ