“Ρεσιτάλ” ασυνειδησίας από οδηγούς – Έχουν μετατρέψει σε πάρκινγκ τα πεζοδρόμια και τις θέσεις αναπήρων – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμια, ράμπες αναπήρων και γενικά σε σημεία που δεν επιτρέπεται η στάθμευση.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr, από την περιοχή του Χαλανδρίου, του Κερατσινίου αλλά και τον Πύργο Ηλείας, ασυνείδητοι οδηγοί έχουν παρκάρει τα οχήματα τους σε πεζοδρόμια, εμποδίζοντας τη διέλευση πεζών αλλά και ανθρώπων με προβλήματα όρασης καθώς και σε θέσεις αναπήρων.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ