Ρέντης: Περιπτεράς καταδίωξε 31χρονο με πλούσιο “βιογραφικό” σε κλοπές

Συστηματικές κλοπές σε περίπτερα έκανε ένας 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, το μεσημέρι της 4ης Ιανουαρίου, στον Ρέντη.

Είχε προηγηθεί η καταδίωξη του 31χρονου από έναν υπάλληλο, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι ο δράστης αφαίρεσε αντικείμενα από το περίπτερό του. Ο 31χρονος τον χτύπησε, τον ακινητοποίησε και διέφυγε, όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο. Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς είχε διαπράξει 17 επιπλέον κλοπές από περίπτερα, στις περιοχές Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Νίκαιας, Κερατσινίου, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου.

Ρέντης: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 31χρονου

“Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 4-1- 2022 στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 31χρονος ημεδαπός για απόπειρα ληστείας και κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο 31χρονος προσέγγισε περίπτερο και αφαίρεσε προϊόντα, πράξη που έγινε αντιληπτή από υπάλληλο ο οποίος τον καταδίωξε, πλην όμως ο δράστης με χρήση σωματικής βία τον ακινητοποίησε και διέφυγε.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν άμεσα στο σημείο τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος έχει διαπράξει -17- επιπλέον κλοπές από περίπτερα, στις περιοχές Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Νίκαιας, Κερατσινίου, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ