Ρέντης: «Με πέταξαν σε ένα δωμάτιο, με έγδυσαν και με χτυπούσαν» – Ξυλοδαρμό από αστυνομικούς καταγγέλλει ο μάνατζερ τράπερ

Την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς με πολιτικά ρούχα καταγγέλλει ο μάνατζερ γνωστού τράπερ, μετά την σύλληψη του 18χρονου, ο οποίος ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το μεσημέρι του Σαββάτου (9/12), «απήχθη» από τους αστυνομικούς έξω από το σπίτι του, στο Ίλιον. Αφού του φόρεσαν κουκούλα, όπως λέει, τον έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ, όπου παρέμεινε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ μίλησε στην εκπομπή T-live στον Alpha και ισχυρίστηκε ότι οι αστυνομικοί τον πέταξαν σε ένα δωμάτιο, πήραν όλα τα πράγματά του, τον έγδυσαν κι άρχισαν να τον χτυπούν.

Περιγράφει αρχικά ότι περίπου 10 άτομα, που φορούσαν πολιτικά ρούχα και καπέλα, τον πλησίασαν χωρίς να του δηλώσουν πως είναι αστυνομικοί. Όπως υποστηρίζει, του φόρεσαν κουκούλα πριν τον βάλουν στο αμάξι. Όπως λέει, τους ρωτούσε ποιοι είναι και δεν του έλεγαν. «Με βαράγανε», λέει. Μετά, όταν έφτασαν στη ΓΑΔΑ, όπως λέει, «μου έβαλαν τη δικιά μου κουκούλα με σκυμμένο το κεφάλι κάτω, να μην βλέπω τίποτα».

«Με πέταξαν σε ένα δωμάτιο, μου πήραν όλα τα πράγματα από πάνω μου και με έγδυσαν. Με βάλανε να κοιτάω μια γωνία και προσπαθούσα να γυρίσω και να κοιτάξω και με χτύπαγαν. Σφαλιάρες πίσω από το κεφάλι και στη μέση και στην πλάτη. Εκείνη την ώρα δεν με ρωτούσαν κάτι. Μετά από δυο  ώρες και από τρεις, που έπαιρναν και οι φίλοι μου να μάθουνε άμα με έχουνε… που τους λέγανε ψέματα ότι δεν με έχουνε, που με ψάχνανε όλοι… μου είπαν ότι είμαι κατηγορούμενος… με κατηγορούν για κάτι και μου εξήγησαν το περιστατικό που έχει γίνει και όταν τους είπα ότι εγώ δεν ήμουν εκεί και ότι έχω κάμερες ότι ήμουν αλλού και τέτοια… εκεί παγώσανε. Μετά με ντύσανε, μου δώσανε τα ρούχα μου να τα βάλω, αλλά μου είχανε πάρει όλα τα πράγματα και δεν μου αφήναν τίποτα. Ζητούσα νερό, μου φέρανε μετά από λίγο μία σταγόνα να πιω ίσα, ίσα…» δήλωσε ο μάνατζερ του τράπερ.

Σε ερώτηση εάν οι αστυνομικοί του έδειξαν την κατάθεσή του, είπε: «Μου άλλαζαν 3-4 καταθέσεις. Μετά τις έσκιζαν, μετά μου έλεγαν “δεν μας κάνει αυτό, πρέπει κάποιος να το παραδεχτεί” και προσπαθούσαν να  με κάνουν να το παραδεχτώ, χωρίς να το έχω κάνει. (σσ. ότι συμμετείχε στα επεισόδια στου Ρέντη). Ότι κάποιος έχει πει για εμένα και δεν με έφεραν τυχαία και τέτοια μου έλεγαν. Ζητούσα τον δικηγόρο μου και μου έλεγαν “κανένας δικηγόρος δεν σε έχει ψάξει, κανένας τίποτα”. Έλεγα να πάρω ένα τηλέφωνο και μου έλεγαν “δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο, τίποτα“», ισχυρίζεται ο ίδιος.

«Δεν ήμουν μπροστά, δεν ξέρω τι έγινε», είπε για τα επεισόδια στου Ρέντη και πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν είπε τίποτα για τον 18χρονο, ο οποίος συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε ότι επιτέθηκε στον 31χρονο αστυνομικό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ