Αλλαγές στην κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας με σταδιακό κλείσιμο δρόμων και απαγόρευση στάθμευσης πραγματοποιούνται από την Τροχαία την εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2025.
Η τελετή εκκίνησης με την Υπερειδική Διαδρομή στο Ζάππειο θα ξεκινήσει στις 17:45. Γι’ αυτό τον λόγο η Τροχαία έχει θέσει σε ισχύ σειρά μέτρων από τις 5 το πρωί έως και αργά το απόγευμα.
Συγκεκριμένα:
Από την 05.00′ ώρα της 26-6-2025 έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα την 26-6-2025, στις παρακάτω λεωφόρους:
- Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας έως την οδό Ερατοσθένους στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βουλιαγμένης, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
- Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερατοσθένους και Αρδηττού και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:
Από την 20:00′ ώρα της 25-6-2025 έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα την 26-6-2025, στις κατωτέρω οδούς:
- Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.
- Πλατεία Καραϊσκάκη (Άγαλμα Δισκοβόλου).
- Ακακιών, σε όλο το μήκος της.
Από την 10:00′ ώρα της 26-6-2025 έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα την 26-6-2025, στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους:
- Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας έως την οδό Ερατοσθένους στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βουλιαγμένης, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
- Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερατοσθένους και Αρδηττού και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
- Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.