Ραγίζει καρδιές το “αντίο” της Έρρικας Πρεζεράκου στη μικρή Αναστασία – ΒΙΝΤΕΟ

Θλίψη έχει σκορπίσει η τραγική είδηση του θανάτου της μικρής Αναστασίας, του κοριτσιού που πάλεψε με την πιο επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Η μικρή Αναστασία έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων και η θεία της Έρρικα Πρεζεράκου την αποχαιρετά με ένα μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές…

“Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελάκια εκεί στο Παράδεισο . Χαρές και γέλια που θα κάνετε… παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασία μου… Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα, θυμίζοντας μας πως είναι οι Άγγελοι στη Γη. Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου… μην μας δίνεις σημασία, από χαρά είναι αγάπη μου που έκανες ότι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός.. από χαρά είναι τα δάκρυα μας που είχαμε την τιμή να δούμε πως είναι οι νεράιδες… και ποσό μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα… Δεν θα σου πω αλλά λόγια… θα μπω σε σιωπή… μπας και ακούσω το σιγοτραγούδισμά σου από εκεί ψηλά που θα παίζεις… Καλό Παράδεισο Αναστασία μου…”

Η ιστορία της 7χρονης Αναστασίας, ανιψιάς της Έρρικα Πρεζεράκου, δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο. Το κοριτσάκι διαγνώστηκε το περσινό καλοκαίρι με επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και η οικογένειά της έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να θεραπευτεί. Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε πολλές φορές μιλήσει δημόσια για την ανιψιά της και είχε απευθύνει έκκληση σε όλους να προσεύχονται γι’ αυτή.

Παλαιότερη ανάρτησή της

Σε συνέντευξή της στο MEGA είχε αναφέρει μάλιστα πόσο δύσκολη ήταν η συγκεκριμένη μορφή καρκίνου λέγοντας πως μόνο εννέα παιδιά έχουν επιζήσει σε όλο τον κόσμο. Η μικρή Αναστασία πάλεψε σκληρά όμως η μάχη ήταν άνιση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ