Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της μικρής Παναγιώτας που σκοτώθηκε στη Νίκαια: “Σταμάτησε η ζωή μου”

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της μικρής Παναγιώτας, που βρήκε φρικτό θάνατο όταν την παρέσυρε φορτηγό, στη Νίκαια. Εδώ και 4,5 μήνες, οι γονείς του μικρού κοριτσιού ζουν τον απόλυτο εφιάλτη, προσπαθώντας να βρουν την δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους, χωρίς την μικρή τους Παναγιώτα, που “έφυγε” τόσο πρόωρα και άδικα. Η 7χρονη επέστρεφε με την θεία και την ξαδελφούλα της από ένα μπάνιο στη θάλασσα. Κατέβηκαν από το πούλμαν που τις μετέφερε, αλλά τη στιγμή που διέσχιζαν την Πέτρου Ράλλη, ένα φορτηγό παρέσυρε την Παναγιώτα. Το κοριτσάκι δυστυχώς έχασε τη ζωή του κάτω από τις ρόδες του φορτηγού. Ο οδηγός ισχυρίζεται πως δεν είδε το παιδί.

Σήμερα, η Παναγιώτα θα γινόταν 7 ετών. Ο πατέρας της, Νίκος, μιλά για πρώτη φορά για την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά του και τα λόγια του συγκλονίζουν. «Από εκείνη τη στιγμή σταμάτησε η ζωή μου. Τώρα είναι μόνο σκοτάδι. Eίμαι νεκροθάφτης ψυχών. Έχω ζήσει τον θάνατο της μητέρας μου, έχω ζήσει τον θάνατο του αδελφού μου και έχω ζήσει τον θάνατο του παιδιού μου. Έχω όλους τους πόνους μέσα μου. Αυτό το παιδί το περίμενα 14 χρόνια. Με το που ήρθε αυτό το πλάσμα στη ζωή αναστηθήκαμε», λέει ο πατέρας του κοριτσιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η μητέρα της Παναγιώτας ήταν έγκυος

Ο πατέρας της Παναγιώτας έχει βιώσει πολλές απώλειες, καθώς πριν χάσει τη μονάκριβή του, είχε θρηνήσει την απώλεια του αδελφού του από καρκίνο αλλά και της μητέρας του. Ο ίδιος δηλώνει πως νιώθει σαν να είναι «νεκροθάφτης ψυχών», ενώ αποκαλύπτει πως η σύζυγός του ήταν έγκυος, όταν σκοτώθηκε η Παναγιώτα και δεν το γνώριζε. Δυστυχώς, λίγες μέρες μετά απέβαλε.

«Όταν με πήρε τηλέφωνο η σύζυγος μου, ούρλιαζε και μου είπε ότι το κορίτσι μας σκοτώθηκε. Δεν ήξερα τι μου λέει και πώς να αντιδράσω. Ανεβαίνω στην Πέτρου Ράλλη χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει, πού έχει γίνει το συμβάν. Στο ύψος του Κρατικού βλέπω ένα ασθενοφόρο και λέω ότι το παιδί μου είναι μέσα. Παίρνω την σύζυγο και πάμε στο συμβάν. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ, που τους έβλεπα να κλαίνε και πέσανε πάνω μου. Εκεί κατάλαβα ότι το παιδί μου είναι νεκρό», αναφέρει ο πατέρας της Παναγιώτας.

Το κακό προαίσθημα του πατέρα

Την προηγούμενη ημέρα, ο πατέρας της Παναγιώτας είχε κακό προαίσθημα και δεν ήθελε η μικρή του να πάει για μπάνιο στη θάλασσα. «Η διαίσθηση του πατέρα. Μία ημέρα πριν γίνει το κακό, δεν ήθελα το παιδί να πάει για μπάνιο. Είχα βάρος μέσα μου. Ένιωθα μέσα μου κάτι κακό. Προσπαθούσα να πείσω τη σύζυγό μου να μην πάει. Πήγε το παιδί και ψώνισε μαγιό, παντοφλίτσες και δεν ήμουν χαρούμενος. Το βράδυ ήμασταν στο μπαλκόνι και μου λέει: ‘Μπαμπά μου λείπει ο θείος μου… Αστεράκι είναι’. Την φίλησα και δεν πίστευα ότι θα την χάσω. Όταν χάνεις το παιδί σου πεθαίνεις και εσύ μαζί», αναφέρει.

Ο ίδιος φορά στο χέρι του ένα ροζ βραχιόλι της για να παίρνει δύναμη και αναφέρει πως πολλοί, που δεν γνωρίζουν, τον κοροϊδεύουν. «Οι άνθρωποι είναι περίεργοι, δεν ξέρουν τι κουβαλάς μέσα σου. Αυτά μου δίνουν δύναμη», λέει ο πατέρας του κοριτσιού.

Αναφερόμενος στον οδηγό του φορτηγού, ο Νίκος λέει: «Εύχομαι ο Θεός να με βοηθήσει να βρω δικαιοσύνη για την ψυχή του παιδιού μου. Εδώ υπάρχουν ευθύνες. Έχω μέσα μου θυμό, πολλή οργή. Δεν έχω μιλήσει με τον οδηγό του φορτηγού. Πρέπει να πει ‘συγγνώμη’ στο παιδί μου που του στέρησε το μέλλον της».

Δείτε τι είπε ο πατέρας της Παναγιώτας στο star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ