Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Ραφαέλας: «Ακόμα κι όταν πονούσε φρικτά προσπαθούσε να δώσει δύναμη σε όλους»

Θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο ο χαμός της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη από την Κρήτη, η οποία «έφυγε» έπειτα από γενναία μάχη τεσσάρων ετών με τον καρκίνο.

Η Ραφαέλα έπασχε από μία σπάνια μορφή της νόσου, γνωστής ως Σάρκωμα Ewing και απεβίωσε λίγες μέρες πριν τα 21α γενέθλιά της.

Μιλώντας σε εκπομπή του Star η μητέρα της κάνει λόγο για ένα χαμογελαστό πλάσμα που σκεφτόταν συνέχεια τους άλλους: «Έφυγε με χαμόγελο και συνεχίζει να γελάει» είπε συγκινημένη.

Η μητέρα της, συντετριμμένη μίλησε και για τα βίντεο που δημιουργούσε η κόρη της και μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους: «Είναι τόσο λαμπερή, σαν να μην έχει γίνει κάτι. Ο κόσμος συνεχίζει να την αγαπάει» είπε, μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε: «Έδωσαν παράταση ζωής στο παιδί μου. Ακόμα κι όταν πονούσε φρικτά προσπαθούσε να δώσει δύναμη σε όλους. Τα κάναμε (τα βίντεο) γιατί τη βοηθούσε, γιατί τα κάναμε κομμάτι κομμάτι και την πετύχαινε την ώρα που ξεκινούσε ο πόνος. Προσπαθούσε γιατί ήθελε να δώσει χαρά στους υπόλοιπους. Πάντα σκεφτόταν τους υπόλοιπους. Πάντα ήταν μαζί με τον κόσμο. Τους αγαπούσε όλους. Προσπαθούσε να δώσει θάρρος και να βοηθήσει τον εαυτό της όμως δεν είχε πολύ θάρρος να δώσει ακόμα. Και τώρα που έχει φύγει ακόμα χαμογελάει. Έφυγε με φρικτό πόνο και ακόμα χαμογελάει γιατί σαν να είδε ένα φως και άνοιξε… Δηλαδή την ώρα που “έφευγε” μας χαιρέτισε και αυτή χαμογελούσε γιατί πιθανόν είδε κάτι και χαμογελούσε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ