Ραφήνα: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το σκοτεινό παρελθόν του ζωγράφου που βρέθηκε κρεμασμένος

Νέα στοιχεία και συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον 44χρονο ζωγράφο, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στη Ραφήνα, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο άνδρας είχε μονωτική ταινία στο στόμα του και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up).

Η τραγωδία στο διαμέρισμα της οδού Νηρέως 39, αποκαλύφθηκε όταν μία ένοικος της πολυκατοικίας εντόπισε νεκρό τον 44χρονο και ενημέρωσε τις Αρχές.

Ραφήνα

Αμέσως, ο χώρος αποκλείστηκε και ξεκίνησαν οι έρευνες για την υπόθεση-θρίλερ.

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του ζωγράφου αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Tα τρία σημειώματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμά του, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, συνηγορούν σε αυτή την εκδοχή.

Συγκεκριμένα, φέρονται να εντοπίστηκαν ένα σημείωμα για την αστυνομία, ένα για την αδελφή του και ένα για τον δικηγόρο του.

Ραφήνα -44χρονος

Ωστόσο, τα ερωτήματα παραμένουν, δεδομένου ότι ο 44χρονος ήταν δεμένος και φιμωμένος.

Φως στις συνθήκες θανάτου του αναμένεται να ρίξουν η νεκροψία-νεκροτομή και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Το σκοτεινό παρελθόν του ζωγράφου

Ο 44χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, ενώ πρόσφατα είχε επισκεφτεί και το Κέντρο Υγείας της Ραφήνας.

Όπως προκύπτει από νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, ο 44χρονος εικαστικός φαίνεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Και αυτό, γιατί, είχε δολοφονήσει τη μητέρα του, στο Ίλιον, το 2013.

Ραφήνα - κρεμασμένος

Μάλιστα, είχε σκοτώσει τη μητέρα του περνώντας το καλώδιο μίας μπαλαντέζας στον λαιμό της, ισχυριζόμενος ότι η 61χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και βασάνιζε τον ίδιο και την αδελφή του.

Ο νεαρός τότε άνδρας είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινή, αλλά λόγω ψυχολογικών προβλημάτων στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Με πληροφορίες/ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: rpn.gr, irafina.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ