Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Με πολλαπλά τραύματα το θύμα – 14 κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο – ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το βράδυ της Δευτέρας (21/8) έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 το βράδυ οι Αρχές ειδοποιήθηκαν πως στη συμβολή των οδών Κύμης και Αχαρνών πέφτουν πυροβολισμοί. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, άρχισαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι στην οδό Μιχαήλ Βόδα βρίσκονταν στη μέση του δρόμου αιμόφυρτος ένας άνδρας, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το θύμα είναι ένας Αλγερινός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εν ζωή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε στο σώμα του πολλαπλά τραύματα από μαχαιριές. Στο σημείο όπου βρέθηκε το τραυματίας βρέθηκαν δεκατέσσερις κάλυκες, με τους γιατρούς να εξετάζουν εάν στο σώμα του Αλγερινού υπάρχουν και τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Την προανακριτική έρευνα έχει αναλάβει Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η οποία αναζητεί τυχόν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να βρουν τι προηγήθηκε της συμπλοκής. Μάλιστα υπάρχει αναφορά ότι τα πυρά έπεσαν μέσα από αυτοκίνητο στο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ