Πυροβολισμοί στην Αθήνα: Σεσημασμένος ο κακοποιός που χτύπησε τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ

Παλιός γνώριμος των Αρχών είναι ο κακοποιός με κλεμμένο αυτοκίνητο που χτύπησε αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, στο κέντρο της Αθήνας, το πρωί της Παρασκευής. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν έμοιαζαν να έχουν βγει από κινηματογραφική ταινία.

Όλα ξεκίνησαν στις 8 το πρωί, όταν ειδικοί φρουροί της ΔΙΑΣ εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να είναι σταματημένο στην οδό Μάρνη. Όταν έκαναν έλεγχο στις πινακίδες του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι πριν από λίγη ώρα είχε κλαπεί από περιοχή των νοτίων προαστίων. Οι αστυνομικοί έστησαν “καρτέρι” περιμένοντας το πότε θα εμφανιστεί ο οδηγός του οχήματος, σύμφωνα με το mega.

Αθήνα πυροβολισμοί

Όταν εκείνος μπήκε στο λευκό αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν και του ζήτησαν να βγει από το όχημα. Εκείνος παρότι αρχικά έδειξε να συνεργάζεται, τελικά έβαλε μπρος και χτύπησε έναν από τους ειδικούς φρουρούς. Οι αστυνομικοί, που είχαν σχηματίσει έναν κλοιό γύρω από το αυτοκίνητο, πυροβόλησαν περισσότερες από πέντε φορές, καθώς τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή τους, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Μία από τις σφαίρες έπληξε τον δράστη στο πόδι κι έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Αθήνα πυροβολισμοί 2

Ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστη η κατάσταση της υγείας του. Ο αστυνομικός που χτύπησε στο πόδι, όταν το κλεμμένο αυτοκίνητο έπεσε πάνω του, διακομίστηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αθήνα πυροβολισμοί

Πυροβολισμοί στην Αθήνα: Γνωστός κακοποιός με βαρύ ποινικό

Πληροφορίες του mega, αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος, είναι σεσημασμένος. Συγκεκριμένα, ο 35χρονος αλβανικής καταγωγής, είναι καταγεγραμμένος στις Αρχές με βαρύ ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Ερευνάται πλέον τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες έκνομες ενέργειες. Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ