Πυροβολισμοί σε Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ: Η Ελληνίδα φοιτήτρια μιλά στον ΑΝΤ1 για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε

Με πυροβολισμούς και σε άλλες τοποθεσίες απειλούσε ο μακελάρης της Πανεπιστημιούπολης του Μίσιγκαν, όπως αποκαλύπτει σημείωμα που βρέθηκε στην τσέπη του. Ο ένοπλος εισέβαλε στο πανεπιστήμιο και αφαίρεσε τις ζωές τριών φοιτητών, προτού αυτοκτονήσει.

Πυροβολισμοί σε Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ: Συγκλονίζει η Ελληνίδα που βίωσε τη φρίκη – «Πανικοβληθήκαμε, μπήκαμε στο μπάνιο»

Η Έλενα Αγιώτη, αθλήτρια κωπηλασίας από τον Βόλο που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο, μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιγράφει σοκαρισμένη τις στιγμές που έζησε.

«Λάβαμε μήνυμα που έλεγε ότι υπάρχουν πυροβολισμοί. Άρχισα να τρέχω από το κτίριο. Δεν άκουγα πυροβολισμούς, ακούγαμε περιπολικά και το ελικόπτερο της αστυνομίας από πάνω μας όλη την ώρα. Όσο να ναι, είναι αρκετά σοκαριστικό. Δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο ξανά, σε τόσο κοντινή απόσταση», δήλωσε η Έλενα Αγιώτη στον ΑΝΤ1.

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς σε Πανεπιστημιούπολη στο Μίσιγκαν

Οι αρχές δυσκολεύονται να εξακριβώσουν το κίνητρο του 43χρονου δράστη, με δεδομένο ότι δεν είχε καμία σχέση ή σύνδεση με το Πανεπιστήμιο. Στην τσέπη του, πάντως, βρήκαν ένα σημείωμα στο οποίο απειλούσε με πυροβολισμούς και σε άλλες τοποθεσίες, σε Μίσιγκαν, Κολοράντο και Νιου Τζέρσεϊ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ