Πυροβολισμοί αναστάτωσαν χωριό κοντά στο Αγρίνιο

Ένα σοβαρό επεισόδιο αναστάτωσε χωριό της ενότητας Στράτου και κινητοποίησε την αστυνομία Αγρίνιου που διεξάγει επιχείρηση εντοπισμού ενός 39χρονου που φέρεται να απείλησε με όπλο έναν 49χρονο.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, το μεσημέρι της Κυριακής ο 39χρονος φέρεται να κατέφθασε οπλοφορώντας έξω από την επιχείρηση του 49χρονου που βρισκόταν εντός του καταστήματος του επί της Εθνικής οδού στο ύψος της Στράτου.

Αρχικά, ο 39χρονος πυροβόλησε στην είσοδο για εκφοβισμό με τον 49χρονο να τρέπεται σε φυγή από την πίσω πλευρά του καταστήματος με κατεύθυνση την οικία του σε κοντινό χωριό.

Ο 39χρονος, όμως,  έσπευσε και αυτός με τη σειρά του στο χωριό αναζητώντας τον 49χρονο και απειλώντας τον εκ νέου στην οικία του προκαλώντας πανικό.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν και ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, που φέρεται να είναι συγχωριανός του παθόντα και πλέον κατηγορείται, εφόσον συλληφθεί, για απειλή, εξύβριση, οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία, μιας και στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος η αστυνομία περισυνέλεξε οκτώ κάλυκες.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοφανές θέαμα στο Αγρίνιο – Γυναίκα έκανε βόλτες γυμνή

Τροχαίο με 9 τραυματίες στο Αγρίνιο – ΦΩΤΟ

Μυστήριο με το θάνατο ηλικιωμένου στο Αγρίνιο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ