Πυροσβεστική: Συλλήψεις και πρόστιμα σε Ηλεία, Λακωνία και Σύμη

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Σε μία σύλληψη για φωτιά και δύο συλλήψεις για μη τήρηση των απαραίτητων προληπτικών μέτρων πυρασφάλειας προχώρησε το ανακριτικό σώμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθη σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2025, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ημεδαπή, η οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Λεπρέου, Ηλείας και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.031,25€.
  • Συνελήφθη χθες 09 Φεβρουαρίου 2025, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αρεοπόλεως, ημεδαπός, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Λάγια, Λακωνίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 937,50€.
  • Συνελήφθη χθες 09 Φεβρουαρίου 2025, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ρόδου, αλλοδαπός, για πυρκαγιά εντός δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη νήσο Σύμη.

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK