Πυρήνες της Φωτιάς: Η επιστολή του πρώην στελέχους μέσα από τη φυλακή

Απορρίπτει όσα του καταλογίζονται για συμμετοχή του στη Greek Mafia το πρώην ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», που συνελήφθη και ήδη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών κι ενός μήνα για παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών δια ιδίαν χρήση και ήδη προφυλακίστηκε.

Μέσα από τη φυλακή, σε αναλυτικό κείμενο-επιστολή του αναφέρει μεταξύ άλλων:  «Με ένα πλημμέλημα δύο χρόνια φυλακή, αυτά είναι τα μαθηματικά του νέου ποινικού κώδικα. Αρχικά έστησαν ένα τρομακτικό ψέμα με “τρομοκράτες” και Greek Mafia που τελικά τρόμαξε και το ίδιο το ψέμα.

Με συνέδεσαν με ΟΥΚαδες, που όχι μόνο δεν γνώριζα, αλλά αξιακά και ιδεολογικά βρισκόμαστε σε αντίθετους κόσμους . Με συνέδεσαν με
βόμβες της “Greek Mafia” που είναι ένας χώρος που μου προκαλεί αηδία. Χρησιμοποίησαν δύο προσωπικές μου φιλίες με ανθρώπους που
έχουν πεθάνει, για να στήσουν ένα σενάριο που θα έδινε παράσημα στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη και θα τάιζε με ψέματα πρόθυμους δημοσιογράφους. Το ψέμα τους αποκαλύφθηκε, αλλά κανείς δεν θα μιλήσει για αυτό»

Δείτε εδώ το κείμενο 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ