«Πυρήνες της Φωτιάς»: Αίτημα αναστολής της ποινής θα καταθέσουν οι δικηγόροι του πρώην ηγετικού στελέχους

Αίτημα αναστολής της ποινής που του επιβλήθηκε πρόκειται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες οι δικηγόροι του πρώην ηγετικού στελέχους των «Πυρήνων της φωτιάς», που συνελήφθη την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.

Το πρώην μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης, που πήρε τον δρόμο για τη φυλακή με ποινή 25 μηνών χωρίς αναστολή για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, είχε αποφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2019 έχοντας εκτίσει το 1/3 της ποινής που του είχε επιβληθεί (συνολικά 8 χρόνια).

Οι όροι αποφυλάκισης που του είχαν επιβληθεί, ήταν αυστηροί: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του έξι φορές τον μήνα.

Ο 45χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε φύγει από το σπίτι του, μετά τη δολοφονία μέλους της Greek Mafia για τον οποίο είπε στην απολογία του ότι ήταν επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του σε βενζινάδικο και φοβόταν πως θα ήταν το επόμενο θύμα στον πόλεμο του οργανωμένου εγκλήματος.

Σχετικά με το όπλο, είπε στην απολογία του πως το είχε αγοράσει η έγκυος σύντροφος του από την Ομόνοια, η οποία διαμένει στο σπίτι που έγινε η έρευνα,  για λόγους αυτοπροστασίας κάτι με το οποίο ο ίδιος διαφωνούσε. «Θα είμαι ειλικρινής, δεν είμαι άνθρωπος που δεν ξέρω από όπλα. Γνώριζα πως δε θα έσωζαν την κατάσταση ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε δέκα όπλα. Της έλεγα ότι είναι άχρηστο. Δεν είχαμε συμφωνήσει απόλυτα σε αυτό και δεν ήθελα να επιμείνω», φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ