Πύργος: Τέλος στην δράση 71χρονου που έκλεβε από κολόνιες μέχρι ψαλίδες – Το βίντεο που οδήγησε στην σύλληψή του

Στη σύλληψη ενός 71χρονου κλεπτομανή προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στον Πύργο, βάζοντας τέλος στην δράση του ηλικιωμένου, ο οποίος είχε «συνήθεια» να κλέβει, από κολόνιες μέχρι και ψαλίδες κλαδέματος.

Όπως προκύπτει από το βιντεοληπτικό υλικό που εξασφάλισε το www.patrisnews.com, το τελευταίο διάστημα ο 71χρονος «άρπαζε» κυρίως μικροαντικείμενα, τα οποία και έκρυβε μέσα στο σακάκι του.

Το τελευταίο του «χτύπημα» έγινε σε γνωστό κατάστημα καλλυντικών του Πύργου, απ’ όπου ο 71χρονος με… ταχυδακτυλουργικές κινήσεις άρπαξε μία κολόνια και έφυγε «κύριος».

Οι υπάλληλοι του καταστήματος υποπτεύτηκαν τις κινήσεις  του ηλικιωμένου, μπήκαν στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος, επιβεβαίωσαν καρέ-καρέ την πράξη του και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν από το υλικό που είχαν στη διάθεσή τους, τον οδήγησαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας όπου –αφού ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του δηλώνοντας μετανιωμένος– παρέδωσε το άρωμα στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ