Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Απόστρατος και πατέρας δύο παιδιών ο 49χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε

Απόστρατος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ήταν ο 49χρονος Έλληνας μεταφραστής, Θεόδωρος Βλάχος, ο οποίος σκοτώθηκε κατά την πτώση του ελικοπτέρου που συμμετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς στην περιοχή Άγιος Μηνάς στη Σάμο.

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί στις 16:39 από τη Σάμο για να συμμετάσχει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και το δυστύχημα συνέβη στις 17:55. Δύο διασωθέντες  και δύο νεκροί είναι ο απολογισμός της συντριβής. Οι δύο νεκροί είναι ένας 55χρονος Ρουμάνος και ο 49χρονος Θεόδωρος Βλάχος ο οποίος ήταν απόστρατος της Αεροπορίας Στρατού και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Σάμος πτώση ελικοπτέρου νεκρός

Η είδηση του θανάτου του 49χρονου έχει σκορπίσει τεράστια θλίψη σε συγγενείς και φίλους με την γυναίκα του άτυχου 49χρονος να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Ο άνθρωπός μας έφυγε υπηρετώντας το καθήκον. Ήταν ένας άνθρωπος με αυταπάρνηση, κάθε χρόνο δούλευε στις φωτιές και ειδικά για Σάμο γνώριζε τη μορφολογία της καθώς είχε υπηρετήσει στο νησί. Ο Θεόδωρος Βλάχος δεν ήταν μόνο μεταφραστής αλλά και συντονιστής των πυροσβεστικών δυνάμεων από αέρος» ανέφερε, μιλώντας στον Alpha, ο αδερφός του άτυχου 49χρονου, ο οποίος είναι επίσης στρατιωτικός.Σάμος πτώση ελικοπτέρου νεκρός

 

Τραγική ειρωνεία ότι ο άτυχος 49χρονος την Κυριακή θα επέστρεφε από την υπηρεσία του και θα πήγαινε διακοπές με την οικογένειά του. Ο αδερφός τους 49χρονου, είχε ενημερωθεί για τις συνθήκες με τον ισχυρό αέρα στην περιοχή και ανησυχούσε για τον αδερφό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ