Πτολεμαΐδα: Εντοπίστηκε νεκρός ο 40χρονος αγνοούμενος στη Λίμνη Περδίκκα

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα. Ο δημοτικός υπάλληλος του δήμου Εορδαίας που αγνοείτο από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, εντοπίστηκε νεκρός στην τεχνητή λίμνη του Περδίκκα. Η σορός του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από δύτες της 2ης ΕΚΑΜ.

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική και εθελοντές για να βρεθεί ο 40χρονος, που είχε χαθεί στα παγωμένα νερά της λίμνης. Το πρωί της Τετάρτης έφτασε στο σημείο η Ομάδα Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, από τη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας υποβρύχια κάμερα.

Σύμφωνα με το kozan.gr, o 40χρονος υπάλληλος του Δήμου Εορδαίας μαζί με ένα θηροφύλακα αργά το βράδυ της Κυριακής μετέβησαν στη Λίμνη Περδίκκα για να διερευνήσουν καταγγελία για παράνομη δραστηριότητα αλιείας. Εκεί βρήκαν μία βάρκα, που ανήκε σε παράνομους αλιείς. Οι παράνομοι αλιείς, που είχαν ρίξει τα δίχτυα, όταν έγιναν αντιληπτοί παράτησαν τη βάρκα και τράπηκαν σε φυγή.

Ο θηροφύλακας μαζί με τον υπάλληλο του Δήμου Εορδαίας μπήκαν στη λίμνη για να βρουν το σημείο που οι παράνομοι αλιείς είχαν ρίξει τα δίχτυα τους, αλλά η βάρκα που επέβαιναν ανατράπηκε. Στις 00:40 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης ενημερώθηκε για το περιστατικό από τον θηροφύλακα, ο οποίος κατόρθωσε να κρατηθεί από τη βάρκα και να ανασυρθεί από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, έχοντας τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο με υποθερμία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ