Πτολεμαΐδα: Απόπειρα αρπαγής 10χρονου κοντά στο σχολείο του – Τι καταγγέλλει ο πατέρας του

Συναγερμός σήμανε στην Πτολεμαΐδα,  όπου σημειώθηκε απόπειρα αρπαγής 10χρονου, που είναι μαθητής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Πέτρινο).

Όπως ανέφερε ο πατέρας του 10χρονου στην ιστοσελίδα e-ptolemeos, μετά το τέλος των μαθημάτων, ο γιος του επέστρεφε στο σπίτι μαζί με δύο φίλους του, ακολουθώντας το στενό της Κονδύλη. Κάποια στιγμή, χωρίστηκε με τους φίλους του, οι οποίοι μένουν σε άλλη περιοχή και το παιδί συνέχισε μόνο του στον δρόμο.  Τότε, ξαφνικά, σταμάτησε πίσω του ένα αυτοκίνητο μάρκας Nissan, παλαιότερου μοντέλο, κόκκινου – βυσσινί χρώματος.

Ο άνδρας που επέβαινε στο αυτοκίνητο, κατέβασε το παράθυρο και ζήτησε από το παιδί να μπει μέσα για το πάει σπίτι του. Ο μικρός άρχισε να φωνάζει «Κλέφτης» και έτρεξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, ανηφορίζοντας τον δρόμο. Το αυτοκίνητο έβαλε μπροστά κι εξαφανίστηκε.

Το παιδί ενημέρωσε τους γονείς του, λέγοντας ότι ο άνδρας που το προσέγγισε ήταν άγνωστος, μιλούσε σπαστά ελληνικά, είχε γκρίζα μαλλιά και ηλικιακά πρέπει να ήταν μεταξύ 45 και 50 ετών. Αμέσως οι γονείς ενημέρωσαν το σχολείο και οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όπως είπε ο πατέρας του παιδιού, θέλει να προειδοποιήσει τους γονείς και τα παιδιά, προκειμένου να είναι σε εγρήγορση. Ο μικρός έχει τρομάξει πολύ και θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να μπορέσει να το ξεπεράσει, τόνισε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ