Ψήφτα Τροιζηνίας: Οι περίεργες κινήσεις λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του δικηγόρου

Ο αδελφός του δολοφονημένου δικηγόρου από το σπίτι τους στην Ψήφτα Τροιζηνίας, όπου μεγάλωσαν και πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

«Δύο ημέρες πριν βρεθεί νεκρός, βρισκόμουν κι εγώ εδώ για εργασιακούς λόγους. Ειδωθήκαμε με τον αδελφό μου, είπαμε δυο κουβέντες και έφυγα. Εκείνος ήταν εδώ για αρκετό διάστημα. Επειδή υπήρχε και κάποιο θέμα με τη μητέρα μου, ο Λουκάς επέλεξε να μείνει εδώ, να της κάνει το χατίρι ουσιαστικά, διότι δεν ήθελε η ίδια να μεταφερθεί και να μένει στην Αθήνα.

Ένα πολύ μεγάλο μέρος από την πελατεία του, είναι στην περιοχή, γιατί από εδώ καταγόμαστε. Οι πελάτες του ήταν κυρίως Έλληνες, αλλά υπήρχαν και αλλοδαποί. Τα χρήματα δεν ήταν ο κύριος λόγος που ο Λουκάς έκανε αυτή τη δουλειά.

Όταν έβλεπε πως κάποιος χρειαζόταν βοήθεια, αλλά δεν είχε την οικονομική δυνατότητα, τον βοηθούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον αδελφό του ο επίσης νομικός, Πέτρος Πιτσιλός.

Μίλησε και για ένα περιστατικό που συνέβη λίγες μόλις ημέρες πριν τη δολοφονία και θεωρεί πως μπορεί να σχετίζεται με κάποιο τρόπο.

«Η μητέρα μας λίγες ημέρες πριν το συμβάν είδε τρεις αλλοδαπούς να διασχίζουν το δρόμο κοντά στο σπίτι. Ένας από αυτούς με το που την είδε, έκανε κίνηση για να την προσεγγίσει και να της μιλήσει.

Κάποιος τρίτος από την παρέα όμως, τον απέτρεψε. Έχω την ενημέρωση πως εκείνη την ημέρα, που βρέθηκε νεκρός ο αδελφός μου, μάλλον εργάζονταν τρεις Αλβανοί στο απέναντι σπίτι. Ήρθαν νωρίς το πρωί και έφυγαν, ενδεχομένως να έχουν δει κάτι» σημείωσε.

Μιλώντας για το φονικό όπλο, πιθανότατα ένα γεωργικό εργαλείο, είπε: «Έχουμε πολλά γεωργικά εργαλεία, αλλά τα φυλάμε όλα σε μία αποθήκη, η οποία σε μόνιμη βάση είναι κλειδωμένη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ