Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ψάχνουν στο Βέλγιο τον βαρόνο της κοκαΐνης

Κοντά στο κύκλωμα που προμήθευε με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι Έλενα Πολυχρονοπούλου και τον σύντροφό της βρίσκεται η Αστυνομία.

Του Θεοδόση Π. Πάνου

Στα ίχνη ενός γνωστού Αλβανού βαρόνου της κοκαΐνης, με το προσωνύμιο «Billy the Kid», βρίσκεται πλέον η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από τη σύλληψη του 29χρονου μοντέλου αλλά και του συντρόφου του με σχεδόν οκτώ κιλά καθαρής κοκαΐνης.

Όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών, που βρίσκονται σε εξέλιξη, η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο 32χρονος σύντροφός της εκτελούσαν «υπηρεσίες» για λογαριασμό ενός πανίσχυρου κυκλώματος της αλβανικής μαφίας, πιθανότατα χωρίς να γνωρίζουν τους ανθρώπους που βρίσκονται στην κορυφή της «πυραμίδας» της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής χαρακτηρίζουν τον «Billy the Kid» δυνατό «παίκτη» στα καρτέλ της κοκαΐνης.

Όπως εκτιμάται, ο μεγαλοδιακινητής ναρκωτικών έχει απευθείας επαφές με χώρες της Λατινικής Αμερικής και θεωρείται ότι έχει την ευχέρεια να εισάγει μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στην Αλβανία και στο Μαυροβούνιο και εν συνέχεια να τις διακινεί στην αγορά της Ευρώπης.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, είναι πεπεισμένοι πως ο «Billy the Kid» έχει απλώσει το δίκτυο των παράνομων δραστηριοτήτων του σε ολόκληρη την Ευρώπη, παραγκωνίζοντας, μάλιστα, ακόμα και την πανίσχυρη σερβική μαφία, η οποία μέχρι πρότινος φέρεται πως ήλεγχε το μεγαλύτερο μερίδιο εισαγωγής και διακίνησης κοκαΐνης στη Γηραιά Ηπειρο.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της Realnews, οι αστυνομικοί, αμέσως μετά τη σύλληψη του γνωστού μοντέλου και του συντρόφου του, άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι των ερευνών, καθώς αντελήφθησαν άμεσα πως η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο 32χρονος αποτελούσαν απλώς έναν κρίκο στην αλυσίδα του πολυδαίδαλου κυκλώματος που έχει στήσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ο Αλβανός βαρόνος της κόκας.

Μάλιστα, έπειτα από ενδελεχείς έρευνες, κατάφεραν να εντοπίσουν ακόμα και τη χώρα όπου έχει στήσει το «στρατηγείο» του, εν προκειμένω το Βέλγιο, ενημερώνοντας άμεσα τις Αρχές της συγκεκριμένης χώρας, ώστε να πραγματοποιήσουν και αυτές με τη σειρά τους έρευνες για τον εντοπισμό του αρχηγού του καρτέλ ναρκωτικών.

Στενεύει ο κλοιός

Όταν οι έρευνες έδειξαν την εμπλοκή του Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ενεργοποίησαν άμεσα τα κανάλια των διεθνών συνεργασιών που έχουν αναπτύξει, ώστε να στενέψει ο κλοιός γύρω από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Πολύ σύντομα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν,κάνοντας χρήση υψηλής τεχνολογίας, πως ο «Billy the Kid» επικοινωνεί με τις επαφές του από το Βέλγιο, από όπου και δίνει τις απαραίτητες κατευθύνσεις τόσο για την εισαγωγή ποσοτήτων κοκαΐνης όσο και για τη διακίνηση του ναρκωτικού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα της Realnews

ριάλιτι-κοκαΐνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ