Προβλήματα από την βροχόπτωση στην Κρήτη

Προβλήματα από την βροχόπτωση στην Κρήτη

 

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Κρήτη από τα δυτικά, το βράδυ της Τρίτης, με βασικά χαρακτηριστικά τους κεραυνούς και την ισχυρή βροχόπτωση που διήρκεσε για αρκετή ώρα. Από την βροχόπτωση προκλήθηκαν μικροπροβλήματα στην οδική κυκλοφορία, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για αντλήσεις νερών μέσα στην πόλη των Χανίων.

Επίσης σημειώθηκε μικρή πυρκαγιά σε κολώνα ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ στον δρόμο Μουρνιές – Χανίων από βραχυκύκλωμα. Στον ίδιο δρόμο, τα ορμητικά νερά παρέσυραν ένα καπάκι φρεατίου της ΔΕΥΑΧ με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα. Στο σημείο πήγε η αστυνομία για να προειδοποιεί τους οδηγούς έως ότου τοποθετηθεί το καπάκι στην θέση του.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, το σοβαρότερο πρόβλημα από την καταιγίδα προκλήθηκε στον κεντρικό διάδρομο προσγείωσης του Αερολιμένα Χανίων, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε βλάβη στα φώτα του διαδρόμου τα οποία έσβησαν.

Δύο πτήσεις, η μία από το Δουβλίνο και η άλλη από την Αθήνα κατευθύνθηκαν για προσγείωση στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, ενώ ήδη συνεργεία της Πολεμικής Αεροπορίας, εργάζονται πυρετωδώς για να επιδιορθωθεί η βλάβη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ