Πρόβλημα στην έκδοση πιστοποιητικού εμβολιασμού μέσω του gov.gr – Καταγγελίες αναγνωστών στο enikos.gr

Προβλήματα στην έκδοση των βεβαιώσεων εμβολιασμού από το gov.gr αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ώρες αρκετοί πολίτες.

Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών στο enikos.gr, ενώ μπαίνουν κανονικά στη σελίδα του gov.gr και φθάνουν στο πεδίο, όπου απαιτείται να συμπληρώσουν τον ΑΜΚΑ τους, εκεί “κολλάει” η διαδικασία. Συγκεκριμένα, ενώ γράφουν τον σωστό αριθμό, από κάτω εμφανίζεται μία ένδειξη σε κόκκινο πλαίσιο που αναφέρει: “Δεν επιβεβαιώνεται ο ΑΜΚΑ” με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκδώσουν το πιστοποιητικό.

Όπως βλέπετε συμβαίνει ακριβώς το ίδιο είτε κάποιος προχωρήσει τη διαδικασία, επιλέγοντας έκδοση “βεβαίωσης εμβολιασμού COVID-19” , είτε κάποιος επιλέξει έκδοση “ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού”.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ