Προσπάθησαν να “θάψουν” τα πλαστά χαρτονομίσματα

Δύο άντρες, ένας 35χρονος και ένας 24χρονος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη Λάρισα, όταν σε έλεγχο επιχείρησαν να «θάψουν» πλαστά χαρτονομίσματα. Το τελευταίο διάστημα οι δυο τους προμήθευαν και έθεταν στην κυκλοφορία πλαστά χρήματα.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ο δυο τους επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του 35χρονου και όταν αντιλήφθηκαν την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, επιχείρησαν να αποκρύψουν στο έδαφος δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δύο δράστες προμηθεύονταν και στη συνέχεια έθεταν σε κυκλοφορία παραχαραγμένα χαρτονομίσματα, κατά τη διάρκεια συναλλαγών σε καταστήματα της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Διαβάστε επίσης:

Βίασαν και λήστεψαν φοιτήτρια στην Ξάνθη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ