Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες του 19χρονου ότι υπέστη βασανιστήρια σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι – ΒΙΝΤΕΟ

Η Εισαγγελία Κέρκυρας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες του 19χρονου σπουδαστή ότι υπέστη εγκαύματα σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο νησί.

Η έρευνα από την Εισαγγελία Κέρκυρας διατάχθηκε για σωρεία σοβαρών αδικημάτων όπως επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση και τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Ο 19χρονος είχε καταγγείλει στα τέλη Ιουλίου ότι είχε υποστεί εγκαύματα από καυτό λάδι και λεκτική βία από τον υπεύθυνο του μαγαζιού στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Ακολούθησε η ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποίησε βλάβες στα χέρια του σπουδαστή αλλά δεν διευκρίνιζε από πού προήλθαν. Η εισαγγελία είχε στα χέρια της και μία δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση, αυτή του τεχνικού συμβούλου του 19χρονου, η οποία έδειχνε εγκαύματα δευτέρου βαθμού και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε άτομο, το οποίο ήταν ευάλωτο.

Την έρευνα θα κάνει η αστυνομία του νησιού και στο τέλος η Εισαγγελέας θα αποφανθεί εάν θα ασκηθεί ποινική δίωξη. Η μήνυση που έχει υποβάλει ο 19χρονος στρέφεται σε τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του μαγαζιού.

Ο γνωστός σεφ είχε δηλώσει ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες του σπουδαστή.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.