Προφυλακιστέος ο συνταξιούχος αστυνομικός που σκότωσε τον γυμναστή στους Αμπελόκηπους

Της Άννας Κανδύλη

Στη φυλακή οδηγείται  ο 60χρόνος συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία ιδιοκτήτη γυμναστηρίου το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπέδιου στους Αμπελόκηπους.

Ο κατηγορούμενος που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας, υποστήριξε ,σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως το θύμα του επιτέθηκε με αλουμινένιο σωλήνα και ξύλινη αυτοσχέδια ασπίδα.

“Δέχθηκα απρόκλητη επίθεση από το θύμα” φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος, λέγοντας πως  με το θύμα είχαν διάφορες λόγω των καμερών που είχε τοποθετήσει.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως την ωρα του διαπληκτισμού με το θύμα ο τελευταίος τον χτύπησε με το σωλήνα με αποτέλεσμα το χέρι του πάνω στη συμπλοκή να αλλάξει φορά και να πυροβολήσει προς το θύμα. Επισήμανε δε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές,  πως την πρώτη φορά πυροβόλησε στον αέρα.

Ο δικηγόρος του Νικόλαος Στούμπας δήλωσε πως υπήρχαν προστριβές για τις κάμερες και πως το θύμα τον είχε απειλήσει καθώς ο κατηγορούμενος είχε κάνει καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές για το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Προβλήματα στη γειτονιά δημιουργούσε ο δράστης της δολοφονίας στους Αμπελόκηπους

Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης της δολοφονίας στους Αμπελόκηπους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ