Πρόεδρος Ξενοδόχων Ηρακλείου: Ο Τσιόδρας πρότεινε lockdown σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Στην αποκάλυψη ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας πρότεινε lockdown σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης, μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA,

Σύμφωνα με το creta24.gr, o κ. Χαλκιαδάκης αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του Νίκου Χαρδαλιά, του Σωτήρη Τσιόδρα του Άκη Σκέρτσου, του Θόδωρου Λιβάνιου, του Περιφερειάρχη Κρήτης αλλά και δημάρχων του νησιού, αναφορικά με τον εντοπισμό 18 κρουσμάτων της μετάλλαξης «Δέλτα» του κορωνοϊού στο Ηράκλειο, προτάθηκε η επιστροφή σε… καθεστώς lockdown.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ανέφερε ότι ο κ. Τσιόδρας πρότεινε τον εκ νέου εγκλεισμό για τις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου και Ρεθύμνου, οι οποίες τελικά επέστρεψαν στο «πορτοκαλί» του επιδημιολογικού χάρτη.

«Ευτυχώς εχθές τη σώσαμε την παρτίδα. Με παρέμβαση των φορέων του νησιού, αλλά και του Πρωθυπουργού, συμφωνήσαμε ότι δεν πρέπει να γίνει τώρα κάτι τέτοιο, αφού ξεκινάει μόλις ο τουρισμός», τόνισε ο κ. Χαλκιαδάκης. Σύμφωνα με τον ίδιο, το σενάριο επιστροφής σε lockdown θα ήταν καταστροφικό, αλλά ευτυχώς απετράπη εγκαίρως.

«Η μετάλλαξη αυτή θα πάει σε όλη την Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε προφυλαγμένοι και ασφαλείς. Το μόνο που μας σώζει είναι ο εμβολιασμός», κατέληξε ο κ. Χαλκιαδάκης.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.