Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ για το πασχαλινό σποτ της ΕΛ.ΑΣ.: Γελοιοποιεί τον σύγχρονο αστυνομικό – Καταρρακώνει το ηθικό μας

Για ”γελοιοποίηση του αστυνομικού” έκανε λόγο στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος με αφορμή το νέο βίντεο της ΕΛ.ΑΣ που εύχεται Καλό Πάσχα στους πολίτες , υπενθυμίζοντας την οδική ασφάλεια και τη συνετή οδήγηση.

«Όταν θέλεις να περάσεις κοινωνικά μηνύματα και να έχουν απήχηση στην κοινωνία και να επιτελούν τον σκοπό, πρέπει να αποτυπώνουν μία πραγματικότητα. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να γελοιοποιείς πρόσωπα και θεσμούς, είναι σίγουρο ότι οι εμπνευστές έχουν άλλους σκοπούς από τους επιδιωκόμενους»,δήλωσε ο κ. Γερακαράκος.

Παράλληλα, τόνισε ότι «όταν μιλάμε για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, ότι χάνονται ζωές στον δρόμο, είναι πολύ σοβαρό το θέμα ώστε να χάνεται ένα μήνυμα. Υπάρχει μία ιδιαιτερότητα, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί να φτιάξει ένα βίντεο και να περάσει κοινωνικά ζητήματα για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Έχει τη σφραγίδα και την υπογραφή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ σε ένα βίντεο το οποίο καταρρακώνει το ηθικό του Έλληνα αστυνομικού».

«Είμαστε πολύ ανεκτικοί στη σάτιρα αλλά να έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά. Όταν γελοιοποιεί τον σύγχρονο αστυνομικό που δίνει αγώνα καθημερινά, με όλα τα μείον ενός κράτους που δεν του δίνει εφόδια, και τα δίνει από τον δικό του προϋπολογισμό, υπάρχει πολύ αναστάτωση μέσα στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. Μη θεωρείτε ότι δεν μας έχουν πιάσει πολίτες να μας πουν τι βγάλανε εδώ πέρα

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ