Πρέβεζα: Βιασμό “έδειξε” το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 83χρονη – ΦΩΤΟ

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της 83χρονης στην Πρέβεζα, η οποία βρέθηκε χτυπημένη πολύ σοβαρά και γυμνή από τη μέση και κάτω, εντός του σπιτιού της. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 40χρονος αλλοδαπός που κρατείται ως δράστης, βίασε την ηλικιωμένη γυναίκα, πέραν της κακοποίησης.

Μετά την αποκάλυψη για τον βιασμό, ο συνήγορος του 40χρονου παραιτήθηκε, με το δικαστήριο να ορίζει νέο δικηγόρο για την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Την ίδια ώρα, η 83χρονη, βρίσκεται σε ΜΕΘ και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή της κρίσιμη.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η γυναίκα είχε βρεθεί άσχημα χτυπημένη στο σπίτι της και ημίγυμνη στο κρεβάτι της. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται στην ΜΕΘ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σε κωματώδη κατάσταση, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην περιοχή του Παντοκράτορα και μάλιστα προέβαλλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του μιας και θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ύποπτος αφού τον Μάρτιο του 2019 είχε κατηγορηθεί πως επιχείρησε να την βιάσει. Την Κυριακή ο 40χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS ο 40χρονος φαίνεται να ισχυρίστηκε από την αρχή πως δεν θυμάται τι είχε συμβεί, ενώ επικαλέστηκε το γεγονός πως ήταν μεθυσμένος. Μάλιστα σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, ισχυρίστηκε επίσης πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την γυναίκα. Ο κατηγορούμενος πρόκειται να απολογηθεί στον Ανακριτή σήμερα.

ΠΗΓΗ: Prevezanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ