Πως βρήκαν το “οπλοστάσιο” στο αυτοκίνητο

Πως βρήκαν το “οπλοστάσιο” στο αυτοκίνητο

 

Το “φορτωμένο” με όπλα αυτοκίνητο, που βρήκε χθες η αντιτρομοκρατική είχε νοικιαστεί την προηγούμενη Πέμπτη από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, που εδρεύει στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο ενοικιαστής έδωσε την πραγματική του ταυτότητα και το δίπλωμα και είπε ότι θα το επέστρεφε το περασμένο Σάββατο.

Το Σάββατο τηλεφώνησε στην εταιρεία, λέγοντας πως κάτι προέκυψε και πως θα το επιστρέψει τη Δευτέρα. Δεν υπήρξε θέμα από την εταιρεία, καθώς ο συγκεκριμένος ήταν πελάτης της από το 2008.

Χθες, ωστόσο, ιδιοκτήτης πάρκινγκ στα Εξάρχεια, τηλεφώνησε στην εταιρεία και ειδοποίησε να πάρουν το αυτοκίνητο, καθότι ήταν εκεί επί τρεις ημέρες.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ενοικιάσεως παρέλαβε το αυτοκίνητο, πλήρωσε το πάρκινγκ και μόνο αφού επέστρεψε στην εταιρεία, διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχαν όπλα. Ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία και μετέφερε το αυτοκίνητο στα εργαστήρια της εγκληματολογικής.

Ρωτώντας τον ιδιοκτήτη της εταιρείας για την ταυτότητα του ενοικιαστή, οδηγήθηκαν στον διαμέρισμα των Εξαρχείων, στην οδό Σκυλίτση 4. Η αντιτρομοκρατική γνώριζε και το διαμέρισμα και τον ένοικό του. 

Στη συνέχεια προχώρησαν σε έλεγχο και σε σπίτι συγγενικού προσώπου του ενοικιαστή του αυτοκινήτου, στη Νίκαια. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ