Το σχόλιο της Ακρίτα για τη δήλωση του Καζάκου – ΦΩΤΟ

Τη δήλωση του Κώστα Καζάκου για τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό, σχολίασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα.

“Κατακρίνω την άποψη – όχι την εμφάνιση ή την ηλικία. Άλλο ‘διαφωνώ με τον Καζάκο’ κι άλλο ο Καζάκος είναι κακός ηθοποιός ή έχει Αλτσχάιμερ. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός ηθοποιός και τα ‘χει τετρακόσια. Η οικονομική μετανάστευση δεν είναι προδοσία, είναι απελπισία. Όμως. Μπορούμε να αντικρούσουμε μια άποψη χωρίς να αποδομήσουμε τον εκφραστή της. Ήρεμα λίγο με τις δολοφονίες χαρακτήρων. Την άκυρη κι ανόητη δήλωση την αντικρούσουμε με επιχειρήματα. Δεν απαντάμε “ναι, αλλά είσαι κοντός κι έχεις μεγάλη μύτη”, έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο Happy Day είχε χαρακτηρίσει προδότες τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν, προκαλώντας αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία».

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ