Ξεχάσατε να ξεπαγώσετε το κρέας; Με το tip που θα σας δείξουμε σήμερα μπορείτε να το ξεπαγώσετε εύκολα μέσα σε 10-15 λεπτά.Ξεκινήστε ζεσταίνοντας νερό Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι νερό και αφήστε το να ζεσταθεί μέχρι να αρχίσουν να δημιουργούνται οι πρώτες φυσαλίδες στον πάτο της κατσαρόλας. Κλείστε το μάτι της κουζίνας και βάλτε το κρέας μέσα σε σακουλάκια. Όσο πιο μικρά είναι τα κομμάτια που έχετε να ξεπαγώσετε τόσο πιο γρήγορα θα ξεπαγώσουν. Μην αφήνετε πολύ ώρα το κρέας μέσα στο ζεστό νερό.Για το κοτόπουλο 10 λεπτά είναι αρκετός χρόνος και μέσα σε αυτόν τον χρόνο δεν προλαβαίνουν να αναπτυχθούν βακτήρια. Για άλλα κρέατα αρκούν 12 λεπτά. Στη συνέχεια βγάλτε το κρέας ή το κοτόπουλο από το ζεστό νερό, πλύντε το και μαγειρέψτε το κανονικά.Πηγή: spirossoulis.com
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
47 λεπτά πριν
Σοκ στην Σάμο: «Σκότωσα τον πατέρα μου» – Τα πρώτα λόγια της 49χρονης όταν κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. μετά την δολοφονία
23 λεπτά πριν
Κέρκυρα: Έσπασαν και φέτος εκατοντάδες μπότηδες – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το εντυπωσιακό έθιμο
2 ώρες πριν
Άστατος ο καιρός σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας – Πώς θα κάνουμε Ανάσταση και Πάσχα
2 ώρες πριν
Πάσχα: Εγκαταλείπουν μαζικά την Αθήνα οι εκδρομείς με αεροπλάνα, πλοία και λεωφορεία – Δείτε LIVE την κίνηση
2 ώρες πριν
Πάρις Καρβουνόπουλος: Υπέστη εγκεφαλικό ο δημοσιογράφος – Θα μεταφερθεί με C-27 από την Πάρο
41 λεπτά πριν
Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
19 λεπτά πριν